English Svenska
Resestugan
Resestugan

Konferens och boende i VisbyGrupp- eller konferensresa på Gotland

Vill ni ha er konferens i en naturskön miljö på Gotland strax utanför Visby så har ni kommit rätt. Visby/Rävhagen har ett konferensrum med plats för 20 personer och ett trevligt boende för era deltagare. För grupper som bokar konferens ordnar vi frukost, lunch och middag.

På Visby/Rävhagen finns det 100 bäddar fördelade på 31 rum/stugor.

Skolresa på Gotland

Gotland och Visby är det närmaste ni kommer en utlandsresa utan att lämna Sverige. Ni är bara några timmars båtresa från fantastisk natur, kultur och historia. Naturen är speciell stränderna är många och långa, stränderna utnyttjas flitigt då Gotland har flest soltimmar i hela Sverige.

En skolresa till Gotland ger er det bästa av allt och många skolklasser besöker Gotland och Visby varje år för att få en fantastisk upplevelse och en skolresa att minnas. Boka ert boende hos oss på Visby Rävhagen, här har ni närheten till Visby och en bra plats att starta era äventyr på vår underbara ö.

Givetvis finns det massor av kul att göra på ön och det bästa sättet att uppleva Gotland är att cykla.

Gotlandsleden - cykelleden

Ni kan ta er runt på Gotlandsleden som är en 50 mil lång, blåskyltad, cykelled runt hela ön för att visa upp natur och kultur. Från Fårö i norr till Hoburg i söder passerar Gotlandsleden många vackra och intressanta besöksplatser. Många barn och ungdomar har varit på minnesvärda skolresor på Gotland, så boka er skolresa och skapa ett minne för livet!

Idrottsresor och sportresor till Gotland

Ta med din förening eller idrottsklubb på en idrottsresa till vackra Gotland. Skall ni på bowlingläger, golfresa, innebandyläger, fotbollsresa, hundtävlingar eller vara med på de klassiska Stångaspelen, då kan ni bo hos oss på Rävhagen. Välkomna till oss när ni skall boka sportresor, idrottsresor och träningsresor på Gotland. Ni kan bo i stugor, på vandrarhemmet eller i något av våra hotellrum.

Boka ert boende hos oss på Visby Rävhagen, här har ni närheten till Visby och en mängd olika idrottsanläggningar.Ni kan bo i stugor, på vandrarhemmet eller i något av våra hotellrum.Offert för grupper, skolklasser och konferens ges på begäran. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Tel: 0498-240450
Mail: info@resestugan.se

Gotska sandönSTF Gotska sandön Rävhagen