Vår frukost
När man är på semester är frukosten en viktig del av upplevelsen. Vi serverar en kontinental frukost med ett brett sortiment av råvaror.
När man är på semester är frukosten en viktig del av upplevelsen. Vi serverar en kontinental frukost med ett brett sortiment av råvaror.
En del av brödet som serveras hos oss är bakat av Lars Högdal, AB Rävhagen, grundaren till anläggningen. Brödet är gjort på mjöl från Labans kvarn i Romakloster. Ett bröd som finns i sortimentet är exempelvis Gotlandslimpa som är ett skållat rågsiktsbröd med smak av apelsin, grovt rågbröd, vetefrukostbullar och linfröbullar. I de olika bröden används ekologiska russin, fikon och apelsiner. Det används inga tillsatser av konserveringsmedel eller extra gluten.
AB Rävhagen lägger in sill som vi serverar på frukostbuffén.
AB Rävhagen gör egen apelsinmarmelad och jordgubbssylt som vi serverar.
På frukostbuffén finns det alltid väldigt mycket olika frukter och grönsaker.
I första hand använder vi mejeriprodukter, ägg, honung och grönsaker från lokala leverantörer och i möjligaste mån ekologiska produkter av dessa.